Een greep uit

Onze klanten

Wij kunnen natuurlijk heel hard roepen dat Bureau Stimulus dé specialist op het gebied van teamcoaching, organisatieontwikkeling, coaching van (persoonlijk) leiderschap en duurzame inzetbaarheid is. Dat we betrouwbaar zijn, integer, veelzijdig en efficiënt. En oog hebben voor zowel de bedrijfscontinuïteit als de mensen achter de organisatie. Maar veel overtuigender is het als je dat van onze klanten zelf hoort. Daarom vind je hieronder enkele testimonials. En kun je in één oogopslag zien welke bedrijven reeds hun vertrouwen in Bureau Stimulus uitspraken.

 • Anne den Baas
  Anne den Baas

  Ine was de opleider/docent van onze Zorgklas. Vooral haar persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme sprongen eruit. Ine, nogmaals bedankt voor jouw begeleiding!

 • Doriene Gosseling
  Doriene Gosseling

  Ine gaf me inspiratie om in mijn rol als teamleider de afstemming te vinden met zowel directie- en organisatiedoelstellingen als met mijn medewerkers.

 • Manon de Groot-Gommers
  Manon de Groot-Gommers

  Ine wist mij te begeleiden en te prikkelen. Zij zorgt voor een veilige omgeving waarin je je kwetsbaar op durft te stellen en veel leert over je eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw geluk.

 • Eric van Bommel
  Eric van Bommel

  Ine zorgt in een coachtraject voor een goede opbouw afgestemd op de persoon waardoor er een traject op maat ontstaat. Een coachtraject met Ine zou ik iedereen aanraden!

 • Helian Velrats
  Helian Velrats

  Als executive coach is Ine zowel mijn adviseur, ondersteuner en aanjager als mijn supporter. Door dit bijzondere coachingstraject weet én voel ik wat mijn leiderschapsstijl is.

 • Monique Heesbeen
  Monique Heesbeen

  Ine is heel oorspronkelijk; haar warme persoonlijkheid zorgt al snel voor vertrouwen en verbinding. Ze is zeer deskundig, oprecht en duidelijk.

 • Hester Verberkt
  Hester Verberkt

  Ine is analytisch sterk, vol energie, enthousiast en zet graag resultaat neer. Dank voor je inzet en enthousiasme, Ine!

 • Erna Berkhof
  Erna Berkhof

  Ine heeft me in de afgelopen, moeilijke periode, geweldig gesteund en geholpen om mijn eigen kracht terug te vinden. Dankjewel Ine, voor je warmte, humor en wijze woorden!

 • Tanja de Jong
  Tanja de Jong

  Ine heeft als teamcoach groepen binnen onze organisatie begeleid. Zowel leidinggevenden als teamleden waren enthousiast over haar aanpak.